Beginnen met adverteren?

OpenCaravanRoute.nl is hét adres voor de aankoop/verkoop en/of huur/verhuur van uw camper, toercaravan, stacaravan, chalet of recreatiewoning.

OpenCaravanroute.nl is een advertentiesite volledig gericht op de recreatiebranche die kopers/verkopers/huurders en verhuurders van Campers,Toercaravans,Stacaravans,Chalets en Recreatiewoningen samenbrengt. De website is zeer eenvoudig in gebruik en iedereen zakelijk of prive kan een advertentie plaatsen voor 15 euro per maand.

Hoe plaats ik een advertentie?

Een advertentie plaatsen is simpel en betaalbaar. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in, voeg foto’s toe reken af met iDeal en uw account wordt aangemaakt zodra u betaald heeft. Zodra de betaling is afgerond is wordt uw advertentie direct zichtbaar op www.OpenCaravanRoute.nl. Door in te loggen op uw account kunt u uw advertentie terugzien en bewerken

Ons bereik

OpenCaravanRoute.nl biedt diverse manieren van verkopen/verhuren aan. Zo kunt u  o.a  eenmalig een advertentie plaatsen voor één maand, Top Promoter instellen, doorlopend promoten en uitgelicht promoten. De website van OpenCaravanRoute.nl worden maandelijks bezocht door circa 10.000 tot 20.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar een camper, toercaravan, stacaravan, chalet of recreatiewoning.

Begin nu met adverteren!

Aankoop, verkoop, huur of verhuur van uw vakantieverblijf in welke vorm dan ook.

Vul dan nu het onderstaand formulier in en start direct met de verkoop/verhuur van uw camper, toercaravan, stacaravan, chalet of recreatiewoning.