Beginnen met adverteren?

OpenCaravanRoute.nl is hét adres voor aankoop/verkoop huur/verhuur van camper, toercaravan, stacaravan, chalet of recreatiewoning.

OpenCaravanroute.nl is een advertentiesite volledig gericht op de recreatiebranche die kopers/verkopers/huurders en verhuurders van Campers,Toercaravans,Stacaravans,Chalets en Recreatiewoningen samenbrengt. De website is zeer eenvoudig in gebruik en iedereen zakelijk of prive kan een advertentie plaatsen voor 15 euro per maand.

Hoe plaats ik een advertentie?

Een advertentie plaatsen is simpel en betaalbaar. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in, voeg foto’s toe reken af met iDeal en uw account wordt bevestigd. Zodra de betaling verwerkt is wordt uw advertentie zichtbaar op www.opencaravanroute.nl.

Ons bereik

OpenCaravanRoute.nl biedt diverse manieren van verkopen/verhuren aan. Zo kunt u  o.a  eenmalig een advertentie plaatsen voor één maand, Top Promoter instellen, doorlopend promoten en uitgelicht promoten. De websites van OpenCaravanRoute.nl worden maandelijks bezocht door circa 10.000 tot 20.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar een camper, toercaravan, stacaravan, chalet of recreatiewoning.

Begin nu met adverteren!

Verkoop/verhuur uw camper, toercaravan, stacaravan chalet of recreatiewoning via OpenCaravanRoute.nl.

Vul dan nu het onderstaand formulier in en start direct met de verkoop/verhuur van uw camper, toercaravan, stacaravan, chalet of recreatiewoning.